Metcon HYROX

Baví tě trénink s vlastní vahou, potřebuješ zapracovat na kondičce nebo si chceš odpočinout od těžších vah na ose? Nebo se dokonce chystáš na HYROX závod, Bcross run či jiný podobný běh?

Spojili jsme síly s HYROX a stali se prvním oficiálním HYROX Training Clubem v Praze. Přinášíme ti tak lekci Metcon HYROX, která je zaměřená na boost kondičky, vytrvalosti, pohyby bez těžší externí zátěže při vyšší tepové frekvenci. Na této lekci se setkáš s veslováním, angličáky, skákáním přes švihadlo, kliky, běháním, prací s jednoručkou, sandbagem a podobně.

Kdy probíhá lekce Metcon HYROX?

Pondělí 17:00
Čtvrtek 18:00

Na lekci HYROX může přijít úplně kdokoli! Nepotřebuješ absolvovat začátečnický kurz, není potřeba mít žádnou sportovní historii, stačí si vzít sportovní obuv, oblečení a přijít. Ceník najdeš zde.

Co je vlastně HYROX?

HYROX je soutěž, která kombinuje běh a funkční fitness. Závod je pokaždé stejný a kombinuje 8x 1000 m běhu s osmi stanovištěmi funkčních cviků, jako je třeba veslování, sled push nebo wall bally. HYROX je ale zároveň komplexní přístup k fitness, který je navržen pro každého, bez ohledu na to, zda cvičíš pro radost, zdraví nebo se připravuješ na závody.

Netrénuj slepě a bez výsledků. Přijď k nám a poznej rozdíl!

CrossFit With UsMetcon HYROX